Tuktuk Tochten
Tuktuk Tochten

Tuktuk Tochten

In een 2,75 uur durende Thaise TukTuktocht ontdekt u, aan de hand van de tuktuk routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige en leerzame tocht door het natuurgebied.

Tijdens de tocht brengt u een bezoek aan recreatiepark De Peel en het bezoekerscentrum Mijl op zeven. U passeert het Deurnesch kanaal wat men groef om ladingen gestoken turf te vervoeren vanuit de peel naar het treinstation in Deurne. U bezoekt het peeldorp Helenaveen waar ooit zo’n 3000 veenarbeiders werkten…. En u passeert het woonhuis van turfsteker Gebbel die een romeinse gouden helm vond in de Peel en eensklaps rijk werd. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

Gedurende de tocht wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen met gezellige terrasjes. U heeft tijdens de tocht voldoende tijd om een bezichtiging te doen of een terrasje te pikken.

De tuktuk toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke wijze Meijel en de Peelomgeving willen leren kennen. Al dan niet gecombineerd met een lunch, buffet of diner bij De Heere van Meijel, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze tuktuk toertochten.

De TukTuk tochten bieden plaats tot 28 personen. Tot 55 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Tijden :
10.00 – 13.00 uur (maart t/m november)
14.00 – 17.00 uur (maart t/m november)
18.00 – 21.00 uur (mei t/m september)

Kosten :
Per TukTuk: € 118,50 incl. brandstof, verzekering, koffie & gebak en btw
Per TukTuk maximaal 3 personen
met 3 personen per TukTuk is dit dus : € 39,50,- p.p.
Kinderen tot 16 jaar a 22,50 p.p. (tot 5 jaar gratis)

Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 24 jaar en in bezit van een rijbewijs
- Borg : € 100,- per TukTuk
- Overige voorwaarden en huurcontract


Verkorte Tuktuk tocht

Vindt u een 2,75 uur durende tocht te lang of laat het budget dit wellicht niet toe, dan bieden wij de mogelijkheid voor een verkorte tuk tuk toch door de Peel.

In een 1,75 uur durende Thaise TukTuktocht ontdekt u, aan de hand van de tuktuk routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige tocht door het natuurgebied.

Tijden : in overleg
 
Kosten :
- Per TukTuk: € 100,50 incl. brandstof, verzekering, koffie & gebak en btw
- Per TukTuk maximaal 3 personen
- met 3 personen per TukTuk is dit dus : € 33,50 p.p.
- Kinderen tot 16 jaar a 19,00 p.p. (tot 5 jaar gratis)  

Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 24 jaar en in bezit van een rijbewijs
- Borg : € 100,- per TukTuk
- Overige voorwaarden en huurcontract

reserveren