Tuktuk en Trabant Toertocht
Tuktuk en Trabant Toertocht

Tuktuk en Trabant Toertocht

(Maximaal aantal personen: 1 - 42)

10:45-11:15
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)

11:15-13:00
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de tuktuks. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 1,75 uur)

13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 17:00 uur
Na de lunch (optioneel) maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.

Trabant in de Peel: Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.

Voor groepen van 19 t/m 42 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 19 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de tuk tuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 42 personen mogelijk

Prijs v.a. 16 jaar inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 66,50 p.p. (incl btw)

Prijs tot 16 jaar inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 33,50 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Tuk Tuk is 24 jaar: Rijbewijs B
• Minimale leeftijd voor het besturen van een trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Dit arrangement is beschikbaar in: Hele jaar

Prijs inclusief koffie & gebak: € 66.50 p.p.
terug reserveren