Tuktuk en swingtriketocht
Tuktuk en swingtriketocht

Tuktuk en swingtriketocht

(Maximaal aantal personen: 3-50)

10:45 tot 11:15
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel.

11:15 tot 13:00
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de tuktuks. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 1,75 uur)

13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:00 tot 15:15
Na de unieke ervaring van het rijden in een tuk tuk maken we ons na de lunch op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider

Gedurende ±1,25 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingrider rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers  Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek dagje uit voor iedereen.

Verlening tuk tuk tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 8 euro p.p.
Verlening Swingtriketocht in de middag met 1 uur: Meerprijs 7,50 euro p.p.

Voor groepen van 26 t/m 45 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 26 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.
 
Maatwerk voor groepen groter dan 50 personen mogelijkDit arrangement is beschikbaar in: Maart t/m November

Prijs inclusief koffie & gebak: € 54.00 p.p.
terug reserveren