Tuktuk en spoedcursus boer worden
Tuktuk en spoedcursus boer worden

Tuktuk en spoedcursus boer worden

(Maximaal aantal personen: 10 - 54)

09:45-10:15
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel.

10:15 tot 13:00
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de tuktuk’s. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 2,5 uur)

13:00-13:45
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 15:00 uur *
Met eigen vervoer vertrekt u naar het 9,6 km verder gelegen melkveebedrijf ‘Loeigezellig’ in Ospel. Tijdens een rondleiding, onder de deskundige leiding van de boer of boerin, krijgt u een live presentatie van het meest geautomatiseerde melkveebedrijf van Nederland. Via een skywalk, vanaf een veilige hoogte voor de dieren en u zelf, overziet u alles. Trappen leiden u naar de melkrobotruimte zodat u de technische snufjes met eigen ogen van dichtbij kan bekijken. De boer vertelt u over de filosofie achter deze techniek: Het creëren van een optimaal welzijn voor de dieren in combinatie met een redelijk economisch resultaat.

15:00-17:00 uur
Na de rondleiding is het tijd voor een drankje (1 consumptie inbegrepen) om aansluitend een spoedcursus boer worden te ondergaan. Voor een uniek, gezellig en sportief uitje hebben ze bij boerenspellen een aantal spellen voor u op een rijtje gezet. De spellen zijn prima geschikt als teambuildings activiteit. Alle spellen hebben betrekking op het boerenleven en de dagelijkse activiteiten op de boerderij. Een kleine greep uit de spoedcursus boer worden zijn: koe melken, muismeppen, insemineren, stro stapelen, omgang met de boerin en nog veel meer.

* Het is ook mogelijk om in plaats van de rondleiding een andere activiteit te kiezen op het melkveebedrijf ‘Loeigezellig’

Optionele keuzes:
• Boerengolf
• Levend tafelvoetbal
• Boerengolf
• Hanengevecht
• Boerenfrisbee
• Pieperschieten
• Vier op een rij 
• Minute to win it (minimum aantal personen 15) - (meerprijs € 3,00 p.p.)
• Ik hou van Holland (minimum aantal personen 15) - (meerprijs € 3,00 p.p.)

Voor groepen van 21 tot 54 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 54 personen mogelijkDit arrangement is beschikbaar in: Maart t/m November

Prijs inclusief koffie & gebak: € 59.00 p.p.
terug reserveren