Tuktuk en S(peel)se Expeditie
Tuktuk en S(peel)se Expeditie

Tuktuk en S(peel)se Expeditie

(Maximaal aantal personen: 10 - 54)

09:45-10:15
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel.

10:15 tot 13:00
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de tuktuks. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 2,5 uur)

Een verkorte tocht van 1,5 uur is ook mogelijk. Het aanvangstijdstip wordt daarmee een uur verlaat en de kosten van dit arrangement bedragen in dat geval 40,00 euro.

13:00-13:45
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 16:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens een wandeling in de prachtige natuur van het Nationaal Park hebben wij een aantal prikkelende en speelse opdrachten voor de deelnemers in petto. Daarbij staat het 'samen doen en ontdekken' centraal en wordt je even weer kind! Deelnemers gaan gebllindoekt ervaren hoe het veen voelt en ruikt, genieten van een natuurlijke voetenmasage, waterdieren scheppen en nog veel meer leuke opdrachten. Een ideale excursie voor een team/familiebuilding.
(duur ± 1,5- 2 uur)

Voor groepen van 21 tot 54 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 54 personen mogelijk

Voor groepen kleiner dan 10 personen geldt een meerprijs. Informeer naar de mogelijkhedenDit arrangement is beschikbaar in: Maart t/m November

Prijs inclusief koffie & gebak: € 48.00 p.p.
terug reserveren