Tuktuk en slakkentour
Tuktuk en slakkentour

Tuktuk en slakkentour

(Maximaal aantal personen: 10 - 54)

09:45-10:15
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel.

10:15 tot 13:00
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de TukTuk's. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 2,5 uur)

Verlenging Tuktuk tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 7 euro p.p.

13:00-14:15
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot 16:30 uur
Met eigen vervoer vertrekt u naar het 7,4 km verder gelegen escargotskwekerij 't Slakkenhuys in Ospel. Tijdens een bijzondere rondleiding door de tunnelkassen, onder de deskundige leiding van de kweker, krijgt u een interactieve presentatie met aansluitend nog een verrassende proeverij (3 amuses incl. 1 consumptie).

Voor groepen van 21 tot 54 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 54 personen mogelijk


Dit arrangement is beschikbaar in: Maart t/m November

Prijs inclusief koffie & gebak: € 52,00 p.p.

terug reserveren