Tuktuk en golfarrangement
Tuktuk en golfarrangement

Tuktuk en golfarrangement

(Maximaal aantal personen: 10 - 54)

10:45-11:15
Ontvangst bij De Heere van Meijel.

Optioneel uit te bereiden met ontvangst inclusief koffie, thee en gebak a € 4,50 p.p.

11:15-13:00
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de Tuktuks. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 1,5 uur)

Verlenging Tuktuk tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 7 euro p.p.

13:00-13:45
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00-17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Kapèlkeshof dat 6,3 km verderop is gelegen in Grashoek. Na een korte golfclinic mag u ook daadwerkelijk de golfbaan op. U gaat over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. Het golfspel wordt in teamverband gespeeld, de hole is het eindpunt en het team met het minst aantal slagen in de winnaar! (duur ± 2,5 uur)

Voor groepen van 21 tot 54 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 54 personen mogelijkDit arrangement is beschikbaar in: Maart t/m November

Prijs exclusief koffie & gebak: € 50.50 p.p.
terug reserveren