Tuk Tuk en E-Chopper toertocht
Tuk Tuk en E-Chopper toertocht

Tuk Tuk en E-Chopper toertocht

(Maximaal aantal personen: 15)

11:00-11:15
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.
(Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,50 p.p.)

11:15-13:00
Na ontvangst krijgt u een korte instructie over de Tuk Tuks. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 1,75 uur)

13:00-14:30
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot 17:00 uur
Na een heerlijke lunch krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u als echte stoere (groene) biker op pad met onze E-Chopper, een uniek nieuw voertuig in Nederland. Deze groene chopper met zijn brede banden en hoog stuur doet niet onder voor zijn grote ‘echte’ broers. Bij een echte biker hoort natuurlijk ook een heus hesje wat met je groep kunt dragen, deze vullen we nog aan met stoere bandanas en u bent klaar om de motoren te starten! De E-Chopper rijdt 25 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 30 km. De route die we voor u uit hebben gezet brengt u langs allerlei mooie plekken in onze Peel.

Voor groepen van 15 t/m 40 personen (wisselarrangementen) Bij groepen vanaf 15 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuk Tuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

Prijs v.a. 16 jaar inclusief benzine, volle accu en verzekering: € 59,00 p.p. (incl btw)
• Minimale leeftijd voor het besturen van een Tuk Tuk is 24 jaar: Rijbewijs B • Minimale leeftijd voor het rijden op een E-Chopper is 16 jaar en in het bezit van een geldig brommercertificaat of Rijbewijs B. • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,- • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Dit arrangement is beschikbaar in: Maart t/m November

Prijs inclusief koffie & gebak: € 59,00 p.p.
terug reserveren